Forum Gildii Kororowe Kredki
moim zdaniem powinien byc zalaczony taki watek czy jak to tam sie zwie, bo niektorzy moga miec rozne sytuacje, np taki ja dnia 11.VII.2010 nie stawilem sie na GL chociaz zapisalem sie w kalendarzu ze wzgledu na humory mojego ojca...
obrazil sie na mnie ze zaglosowalem na komorowskiego i sie napil i mial zly humor i musialem kompa nie wlaczac az do tej godziny po meczu...
bardzo przepraszam i mam nadzieje ze Gl i event z wyscigiem sie udał
Jesteś usprawiedliwiony, a pomysł z tym tematem bardzo dobry. HKM i Gruul padli za pierwszym razem, sprawnie jak jeszcze nigdy Jestem z naszej gildii baaardzo zadowolona. Progress jest w zasięgu ręki, byleby ludzie dopisali. A wyścig został przeniesiony
Kałamarz
Hmmm ja też bym chciał się usprawiedliwić, bo mnie też nie było na wczorajszym raidzie... Moj Ojciec też zaczął świrować... rzucał talerzami i w ogóle, później starsza na pałki zadzwoniła to gdzieś zwiał, i nie było jak w domu siedzieć bo nasyfił itp. wiem, że to wygląda jakby jakaś bajka ale serio miałem przekichane w domu Starszy jak popije to mu odwala
(((
net chodzi tak jak powinien, tylko tutaj nachodzi problem ze 25kb/s to stanowczo za malo zeby wejsc na wowa, a co do powrotu to wroce prawdopodonie jak wroce do warszawy a kiedy to sie stanie to juz inna bajka, na upartego bitchtrap zna passy do mojego acc to moze wam pomoc moimi postaciami jakby mu sie zechcialo