Forum Gildii Kororowe Kredki
Grafit
Jarema napisał:
Czarowniczka... She is a DUDE!!! xD Stary na przyszłość mógłbyś się wcześniej przyznać i się tak nie wczuwać (swoją drogą jak Tyś się jeszcze nie pomylił w używaniu odpowiedniej osoby w czasownikach ;> ).
Hmm, sam powiedz, czy to nie brzmiałoby choć troche dziwnie, gdyby codzienną grę zaczynać od wypowiedzi
"[Guild] Czarowniczka: Witam wszystkich, publicznie oświadczam, że jestem mężczyzną"
Eleena napisał:
Ojcze, ale jak Ty to zrobiłeś, że mnie popełniłeś 3 lata po moich narodzinach?
To sie nazywa premade.
Imię: Adrian
Nick: Babell
Miejsce zamieszkania: Wieża Babel(a) w Szydłowcu k. Radomia
Zainteresowania: Gry komputerowe ogółem, nie tylko wow;p Głownie RPG, shootery( skilluje cod-a 4;p) i strategie. Ale, że nie samym kompem człowiek żyje interesuje mnie także historia (kieruje się na studia o niej traktujące), troszkę książek fantasy i muzyki do tego.
Coś więcej o sobie: Hm, co by tu napisać by zbytnio nie przedłużać?... Więc tak, jestem baaardzo niegrzecznym romantykiem ze skłonnościami do chęci wymordowania całego świata, a jednocześnie bardzo rozwiniętymi instynktami ojcowskimi( już rodzinę planuje, a co;p). Jeśli chodzi o szkołę to uczęszczam do liceum do klasy o profilu pedagogiczno-psychologicznym( jestem wariat, wiem;p), jako że przez swe wybryki mam rok w plecy maturka dopiero mnie czeka, ale grunt, że będzie;p Lubie się troszkę napić( aczkolwiek niezbyt wiele-załatwiłem już sobie wątrobę), do niedawna żywiłem się ketonalem i nimesulinem(ostre migreny), dlatego troszkę mi odwala, ale myślę ze w dps-ie dam rade ogarnąć;p Po ew. pytania proszę na /w ;p
Na imie mam Mateusz, na swiat przyszedłem 17 lat temu. Mieszkam w Radomiu - ucze sie i gram w Wowa, oczywiscie . Na HG zaczałem grac w styczniu, na innych serwerach wowa i na globalu nie gralem zbyt dlugo (albo bugi, albo brak kasy na globa ;P). Od zawsze jestem ta zajebista klasa jaka jest hunter, choc ostatnio zaluje, że nie zrobilem sobie heala
. Wczesniej przez pare ladnych lat gralem w grę przeglądarkową travian, niestety brak czasu zmusil mnie do zaprzestania tej wspanialej przygody
. Interesuje sie historia i socjologia. Z nimi wiaze swoja przyszlosc
Przepraszam za brak polskich znakow, jednak mam pewne klopoty z "altem" ;P
Kałamarz
Nazywam się Artur, mam 16 lat, mieszkam w woj. Małopolskim 7km od Wadowic w miejscowości Ponikiew. Właśnie idę do szkoły średniej W WoW'a gram jakieś 3,4 lata zaliczyłem wipe, kilka zmian serwów oraz przerwy od WoW'a xD Lubię spędzać czas na łonie natury, jeździć na rowerze, crossie, oczywiście w warunkach ekstremalnych
już nie raz były gleby
ale jedziesz dalej... lubię także, grać w piłkę nożną, ręczną, siatkówkę... Kręci mnie odbywanie tak zwanych misji ;p czyli jakieś pokręcone rzeczy w nocy
zwłaszcza ludziom z mojej wsi xD Słucham metalu, techno, i różnych innych co wpadnie w ucho a jest tego sporo!!! Hmm Dragon Ball - świetny anime, który oglądałem dość ostro z bratem mam dłuuugą przerwe
Spacerki w nocy?? Jak najbardziej =D Grywałem też sporo w Dotę (battlenet) i pograłbym jeszcze
Warcraft'a 3 Kampanie przeszedłem kilka razy!!! Warto
naprawdę
bo wow bez w3 to jednak nie to samo ;p brakuje czegoś... a resztę części po w3 przeszedł mój brat więc go bacznie obserwowałem pochłaniając informacje na temat Rexxara Thralla Jainy Proudmore i innych bohaterów...
Kałamarz
Mam na imię Artur mieszkam w woj. małopolskim 7 km od Wadowic (chyba każdy wie, że tam papież żył ;D) w okolicy mam góry, więc śmigam na rowerze i crossie... w wowa gram z 4 lata, sam dokładnie nie wiem, grałem chwile na dofie wcześniej na avalonie wbiłem 65 i wipe serwa, po postaciach xD po za tym nic ciekawego
Grafit
Witam wszystkich serdecznie:)
Mam na imię Paweł Nick w wowie jak na forum, niedawno dołączyłem i mam nadzieję że to dopiero początek:)